AmCham President AmCham Albania feston Ditën e Falenderimeve me komunitetin e saj Takim i Komitetit te Taksave AmCham për Paketën Fiskale 2022: Ndryshime të shpeshta dhe koha e pamjaftueshme për konsultim publik Neritan Mullaj Drejtor Ekzekutiv Organizohet edicioni i 21-të i Asamblesë së Përgjithshme në AmCham Enio Jaço: Shqipëria duhet të orientojë politikat drejt mundësive Euro-Transantlantike për investime të reja strategjike AmCham YearBook 2021 AmCham Year Book 2021 AmCham Welcomes Mr. Neritan Mullaj as its New Executive Director Amcham Index 2021 AmCham Publikon Indeksin e Biznesit për periudhën 2020-2021

NEWS & INSIGHTS

The best way to get to know AmCham Albania is through it’s publications. Read insight to know more about what we do every day.

CASE STUDIES

The voice of AmCham members through advocacy process led by the best experts in the country.