AmCham Magazine July 2021, nr. 101

The AmCham Advantage 101

AmCham Magazine July 2021 nr. 101Download PDF

Read More 0

Presidenti Enio Jaço letër falenderimi dhe ftesë bashkëpunimi kompanive anëtare për Axhendën e Investimeve

Presidenti i AmCham Enio Jaco

Letter-to-Members-Investment-AgendaDownload PDF Letra e Presidentit të AmCham, Enio Jaço drejtuar 220 kompanive anëtare të Dhomës Amerikane  “Të...

Read More 0

Newsletter Nr.17 (English & Shqip)

Newsletter (english & shqip) nr. 17

Newsletter nr. 17 (English) in PDFDownload Newsletter nr. 17 (shqip) ne PDFShkarkoje

Read More 0

Newsletter Nr.16 (English & Shqip)

Newsletter-16

Newsletter 16 (English)Download Newsletter 16 (Shqip)Download

Read More 0

Dhoma Amerikane diskuton me doganat për problematikat e biznesit

Forum-Biznesi-me-Doganat-6

Referancat, magazinat doganore, sistemi on line, në fokus të takimit Dhoma Amerikane e Tregtisë ka organizuar takimin vjetor me Drejtorinë ...

Read More 0

AmCham Magazine November 2020, nr. 99

AmCham_Advantage_99_Nov_2020

Download AmCham Advantage Magazine, nr. 99

Read More 0

Enio Jaço: Improving the Business Climate will Change the Image of Albania, Turning the Country into an Investment Hub

AmCham President voting (3)

  (versioni shqip eshte me poshte) American Chamber of Commerce President Enio Jaço said today that the  creation of a business climate that offe...

Read More 0

Zyrtarja e lartë e Dhomës Amerikanë të Tregtisë në Washington: Shqipëria, tërheqëse për investimet amerikane. Një klimë pro biznesit është e rëndësishme

Marjorie Chorlins

Përfaqësuesja e Lartë e Dhomës së Tregtisë së SHBA në Washington, Marjorie Chorlins ka vlerësuar Shqipërinë, si treg tërheqës për investimet amerikane...

Read More 0

20 – Vjetori AmCham. Jaço: Marrëveshja me SHBA, Oportunitet i Madh për Investimet Amerikane në Shqipëri

Presidenti i AmCham

Intervista me Presidentin e Dhomës Amerikane të Tregtisë në Shqipëri, Enio Jaço Zëri i Amerikës: Zoti Jaço! 20 vjet nga themelimi i saj, cili është bi...

Read More 0

A new brand identity on the eve of the 20th anniversary

amcham

Dhoma Amerikane e Tregtisë ka kënaqësinë t’Ju prezantojë me Imazhin e ri të Identitetit të saj, në prag të 20 vjetorit të Themelimit të saj dhe përpar...

Read More 0