AmCham Publikon Axhendën e Investimeve: 40 Rekomandime për Përmirësimin e Klimës së Biznesit

Axhenda e Investimeve 2021

Dhoma Amerikane e Tregtisë në Shqipëri publikoi sot “Axhendën e Investimeve 2021”, një paketë me 40 rekomandime drejtuar Qeverisë dhe Parlamentit të R...

Read More 0

Presidenti i AmCham, Enio Jaco: Dy investimet Amerikane, Shqipëria do testohet vazhdimisht. Shqipëria, mundësi të fitojë garën rajonale.

Presidenti i AmCham, Enio Jaco: Dy investimet Amerikane

Presidenti i Dhomës Amerikane, Enio Jaço foli për klimën e biznesit si dhe perspektivën e investimeve amerikane në Shqipëri në një intervistë me gazet...

Read More 0

AmCham Magazine April 2021, nr. 100

The AmCham Advantage nr 100

The AmCham Advantage Magazine Nr. 100Download

Read More 0

Të pikturosh vizionin e rimëkëmbjes së biznesit nëpërmjet këshillave strategjike

Kreshnik Robo

Intervistë me Kreshnik Robo, Partner për Shërbimet e Këshillimit Financiar, Deloitte Shqipëri & Kosovë Deloitte sapo ka nxjerre rezultatet e py...

Read More 0

Material për regjistrin e pronarëve përfitues (ultimate beneficial owners)

Linku i shkarkimit / Download link Ligji për pronarët përfitues (bilingual)

Read More 0

Fiskalizimi në fokus të ekspertëve

Drejtoresha e Tatimeve i jep përgjigje biznesit mbi çështjet e fiskalizimit gjatë takimit në Këshillin e Investimeve

Drejtoresha e Tatimeve i jep përgjigje biznesit mbi çështjet e fiskalizimit gjatë takimit në Këshillin e Investimeve ÇËSHTJET DHE SHQETËSIMET KRYESORE...

Read More 0

UFT 25 vjet në tregun shqiptar, një histori suksesi

Logo 25 vjet

Intervistë me z. Elton Çollaku, Administrator i Union Financiar Tiranë Union Financiar mbushi 25 vjet në tregun shqiptar të shërbimeve financiare. C...

Read More 0

Si një bankë amerikane u bë faktor në tregun shqiptar në vetëm 5 vjet

ABI Bank nga lart

Andi Ballta, Drejtor i Pergjithshem Ekzekutiv Abi, kur lindte një bankë Bankingu në konceptin e një banke boutique, që vendosi klientin në fokus dhe e...

Read More 0

Corporate SPA Packages for AmCham members

Corporate SPA Packages for AmCham members

Read More 0